Общи условия

Доставка

Всички продукти се доставят до всяка точка на територията на България.

За България доставката се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес.Заплащат се при доставка с наложен платеж. Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед. При получаване в офис на Еконт или на адрес доставката се заплаща от клиента.

Методи на плащане

1. Плащане при доставка (наложен платеж). Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Ауто Партс Профи банкова сметка.

Рекламация

Всяка стока може да бъде рекламирана в установения срок на производителя. За целта се попълва протокол от лицензиран автосервиз, в който е монтирана стоката. Стоката заедно с протокола се изпраща при производителя, който в срок до 30 работни дни трява да представи решение дали одобрява рекламацията и дали ще възстанови заплатената сума или ще извърши замяна на стоката с нова.

Отказ от поръчката.

За България – Всяка една закупена стока от онлайн магазин Autopartsprofi.bg може да бъде заменена или върната в законоустановения срок от 14 дни. За целта стоката не трябва да е употребявана или монтирана и със запазен търговски вид. В случай, че тези условия не са спазени, Autopartsprofi.bgси запазва правото да не приеме върнатата стока. 

Цени.

Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. Autopartsprofi.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Autopartsprofi има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя.

Количка
  • No products in the cart.